duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Beți la volan, pe șoselele Oltului

Trei olteni s-au ales cu dosare de cercetare penală după ce, la sfârşitul săptămânii trecute, au fost depistaţi de poliţişti în timp ce se aflau la volan, sub influenţa băuturilor alcoolice.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu, a declarat că, sâmbătă noapte, un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Stoeneşti, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, pe o stradă din Caracal, având o alcoolemie de 0,42 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, duminică noaptea, un tânăr în vârstă de 29 de ani, din comuna Tia Mare, a fost depistat la volan, pe raza localităţii Gostavăţu, având o alcoolemie de 0,47 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Poliţiştii au oprit în trafic, tot în Caracal, duminică noaptea, un tânăr în vârstă de 35 de ani, din Bucureşti, care conducea un autoturism, având o alcoolemie de 0,67 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat.

Potrivit IPJ, în toate cazurile au fost întocmite acte procedurale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Politica