joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Fanii au luat foc pe facebook: „V-ați bătut joc de noi!”

Înfrângerea alb-albaștrilor de la Sfântul Gheorghe a lăsat urme adânci în sufletele suporterilor olteni. Aceștia au luat cu asalt rețelele de socializare și critică jocul și campania de achiziții a formației CSU Craiova. Mai mult, cer demisii în masă.

Calma, calma… piano, piano… Avem un șut pe poartă! Echipa este într-o evidentă creștere. În ritmul ăsta, până la finalul turului o să dăm și un gol”, și-a precizat un suporter așteptările. „Bă nesimțiților, v-ați bătut joc de noi. Nu vreți performanță. Ați vândut cei mai buni jucători, iar rezultatul este jocul de aseară”, este vehement un altul. Un suporter care a făcut deplasarea vrea să se aleagă măcar cu o poză: „Voi nici fotograf nu mai aveți la club? O poză nu mai apare cu suporterii care au făcut deplasarea. Sunteți în colaps total! Bagă bani, Rotarule!”

Alt fan pregătește strategia pentru următorul meci, de pe Oblemenco: „Care aveți curaj să vă duceți la meciul cu Botoșani ar trebui prima repriză să stați cu spatele la teren. Și dacă nu joacă nimic în repriza a doua să plecați acasă. Să vuiască toată presa din Europa, poate așa se trezesc toți: patroni, antrenori, jucători”. Ironia e la ea acasă în Oltenia: „M-am prins, ăștia nu vor să vadă cei de la Leipzig toate schemele ucigătoare pe care le-au pregătit peste vară”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bătălia pentru podium riscă să devină bătălia pentru salvare, pentru un fan mai sceptic: „Rușine să vă fie cu așa lot să vă prezentați și în plus să nu aveți o ocazie clară, în asemenea condiții cred că anu ăsta o să ne batem la retrogradare. Dacă și cu Sepsi am ajuns să ne apărăm, e clar, asta spune tot. Vă bateți joc de suporteri, ați scos taraba în drum la vânzare de jucători și acum nu știți ce să faceți. Buboiu trebuie să se spargă”.

Unul pune în cârca președintelui ce se întâmplă la echipă: „Marcel Popescu pleacă de la echipă! Nu avem niciun șut pe poartă, este deja al treilea meci și același rezultat 0. Nu avem titular, nu avem reserve, ne trebuie vreo 4,5 jucători. O să urmeze și alți accidentați, pe cine băgăm! Cum dracu toate echipele aduc 2-3 jucători ieftini și de senzație, iar la noi ajung petarde și pe salarii mari”. Nimeni nu înțelege strategia de transferuri: „Imposibil ca toate echipele să aducă jucători inclusiv Dinamo care are buget 0. Și noi suntem buni doar la vânzări în loc să aducem să ne batem la titlu. Ai vândut de 2 milioane, cumpără de 4 dacă zici că vrei calitate și performanță. Mai facem și investiții”.

Altul prevede un viitor sumbru pe Oblemenco: „Am ajuns să râdă toți de noi, băi orbeților. Acu tăceți și mâine miorlăiți, cu d-alea grele, că suporteri de rezultat. Beliți ochii de 3 meciuri 0 goluri, 0 echipă, iar pe viitor către 0 suporteri. Exclud mărinimiile voastre care nu sunteți de rezultat”.

Politica