luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primărie sancţionată pentru camerele de supraveghere

Administraţia locală din comuna gorjeană Bîlteni a fost sancţionată cu avertisment de Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, din cauza camerelor de luat vederi montate în primărie, informează pandurul.ro, care mai arată că verificările au fost făcute în urma sesizării unei funcţionare pe care primarul o numeşte „frustrată”.

Patru camere de luat vederi au fost instalate în sediul primăriei Bîlteni, pe holuri și la arhivă, notează pandurul.ro. ”A fost o sesizare de la o angajată de-a mea că am montat camerele de luat vederi, că văd eu altceva decât ceea ce spune legea. Am primit avertisment. Sunt în regulă cu toate documentele. Nu vreau să comentez ce spunea angajata. Angajata este frustrată și atât. Asta e problema mea. Nu vreau să apară în presă. Sunt treburile mele interioare, le rezolv cu demnitate. Luaţi detalii din altă parte”, a spus, pentru sursa citată, primarul comunei Bîlteni, Vasile Vlăduleanu.

Primarul a dat în judecată autoritatea pentru anularea actelor administrative. Acţiunea a fost deschisă la Tribunalul Gorj, dosarul fiind înregistrat în data de 17 iulie, drept pentru care magistraţii nu au stabilit încă un termen de judecată, mai notează sursa citată.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica