joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Căpitanul s-a întors acasă! FC U Craiova a oficializat primele mutări din mercato!

Mădălin Ciucă a revenit la gruparea craioveană recent promovată în din Liga a III-a. Alături de el a sosit și Olivian Surugiu.

Jurnalul Olteniei a anunțat în premieră, acum două săptămâni, revenirea căpitanului Mădălin Ciucă la FC U Craiova. (Mai multe detalii aicihttp://www.jurnalulolteniei.ro/2018/06/12/capitanul-ciuca-foarte-aproape-de-revenirea-la-dragostea-dintai/). Marți, clubul promovat în această vară în ultimul eșalon național, a oficializat mutarea fundașului originar din Băilești, lansat în fotbalul mare la echipa lui Adrian Mititelu.

Ciucă și-a reziliat contractual cu FC Argeș Pitești, iar, la 35 de ani, este pregătit să conducă echipa spre Liga a II-a. El a evoluat în 87 de meciuri pentru formația FC U Craiova, înscriind de 8 ori. A mai evoluat de-a lungul carierei la Gloria Bistrița, Gaz Metan Mediaș, Metalul Reșița, Poli Iași, UTA Arad, FC Argeș Pitești. Din vechea gardă, au mai acceptat să pornească de jos și să-l ajute pe Adrian Mititelu să-și ducă din nou echipa la un nivel înalt Ovidiu Dănănae și Mihai Dina.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Surugiu a jucat și la FC Universitatea și la CS Universitatea

Totodată, trupa lui Nicolo Napoli a anunțat și achiziționarea lui Olivian Surugiu, care a contribuit la promovarea celor de la Hermannstadt în prima ligă. Interesant este că Surugiu a evoluat pentru ambele formații din Craiova. Crescut la juniorii lui GP și FC U, a evoluat în 2011 în 3 partide pentru echipa mare a clubului. Apoi a jucat în 7 meciuri pentru CS Universitatea, reușind să marcheze în Cupa României.

Surugiu și Ciucă sunt mutările cu numerele 2 și 3 la formația olteană, prima repatriere a acestei veri fiind aducerea lui Sabin Lupu, jucător originar din Fratoștița, de lângă Filiași.

Politica