sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU Craiova dă semnale că își va lua vârf de careu!

Remanierile din finalul săptămânii dau de înțeles că oficialii grupării oltene din prima ligă sunt în căutarea unui atacant.

 

Achiziționarea lui Alexandru Mitriță, în iarnă, cu 700.000 de euro, s-a dovedit o mișcare genială a patronului CSU Craiova. Dat fiind că a devenit după un sezon cel mai scump jucător din Liga 1, fiind evaluat la 2,5 milioane de euro de transfermarkt.de. La polul opus se situează sosirea lui Mihai Roman, noroc că a fost liber de contract.

În momentul semnării înțelegerii, clubul craiovean anunța:Continuă infuzia de sânge oltenesc în echipa noastră. Mihai Roman, fostul golgheter al Ligii I, în vârstă de 25 de ani a fost repatriat şi va îmbrăca tricoul alb-albastru pentru trei sezoane”. Atacantul de 1,90 nu a marcat nici măcar un gol în jumătate de sezon, așa că a fost împrumutat la ACS Poli Timișoara, fostul Recaș, cu care a retrogradat. Acum a fost iar împrumutat, pentru un sezon la Dunărea Călărași, proaspăt promovată. Așa că din cele 3 sezoane, cel puțin în unu și jumătate va îmbrăca tricoul altor echipe.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Au scăpat definitiv de Măzărache

 

Mihai Roman nu este singurul atacant de care s-au descotorosit oficialii lui CSU Craiova. Oltenii au scăpat definitiv de Simon Măzărache. Atacantul adus în sezonul 2015/2016 direct din județ, de la Muscelul Câmpulung, date fiind relațiile dintre patronatul CSU și avocatul Flavius Cladoveanu. Măzărache a fost forțat în tricoul alb-albastru, nu a dat randament, și în cele din urmă a fost împrumutat la Juventus București, cu care a retrogradat.

Pe site-ul clubului otlean stă scris:  „Îi mulțumim lui Simon pentru profesionalismul de care a dat dovadă și pentru modul în care s-a dăruit și a apărat blazonul Științei!” Despre modul cum a apărat „blazonul Științei” și cât de profesionist a fost Măzărache rămâne de discutat. E de amintit un episod care-l are în prim plan pe jucătorul adus de la Dinicu Golescu Câmpulung. După un gol marcat contra celor de la Târgu Mureș, pe Extensiv, Măzărache a înjurat suporterii CSU Craiova: „Să vă f… familia în gură!”, a zis atacantul profesionist al formației oltene. Înjurăturile au fost adresate fanilor de la tribuna I, care-l admolestaseră pentru evoluția mai puțin reușită. Nu a fost prima ieșire în decor a lui Măzărache, care, la un meci al echipei a doua, împreună cu Hergheligiu, înjurase fanii veniți să vadă la Ișalnița prestația satelitului.

Având în vedere plecările celor doi este de așteptat ca CSU Craiova să întărească compartimentul lăsat descoperit.

Politica