luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Juniorii U17 vor să își ia revanșa cu FC Viitorul în Supercupă

Elevii lui Dragoș Bon vor reîntâlni FC Viitorul, adversara din finala Ligii Elitelor U17, pentru a-și disputa încă un trofeu împreună. În bătălia pentru titlul de campioni naționali, câștig de cauză au avut juniorii constănțeni, care s-au impus sâmbăta trecută în fața craiovenilor la penaltiuri. A fost un meci strâns, cu multe ratări în tabăra olteană, lucru ce se vrea corectat de către antrenorul juniorilor craioveni, Dragoș Bon, pentru meciul din Supercupa României U17, care va avea loc sâmbătă, de la ora 11.00, la baza de la Mogoșoaia.

Ne așteaptă din nou un meci pentru un trofeu. Sper ca băieții să fie puternici psihic, pentru că nu e ușor să treci peste o înfrângere la penaltiuri într-o finală, poate de această dată dacă vom mai ajunge la loviturile de departajare zeița Fortuna va fi de partea noastră. Ne-am analizat evoluția din finală și eu cred că vom fi mai pregătiți. Desigur că și ei vor încerca să joace mai bine, să corecteze ce au greșit în partida din finală, la fel ca noi. Sper că nu vom mai repeta greșelile pe care le-am făcut, mai ales în faza de finalizare pentru că am ratat destul de mult. Trebuie să fim mai eficienți și să ne asigurăm victoria în timpul regulamentar”, a declarat antrenorul grupei de juniori U17 a CSU Craiova, Dragoș Bon.

Echipa de juniori a CSU Craiova a ajuns în Supercupă datorită faptului că FC Viitorul a câștigat ambele competiții, Liga Elitelor U17 și Cupa României U17, iar conform regulamentului echipa pe care urmează să o întâlnească în supercupă este finalista campionatului național, adică trupa lui Dragoș Bon. Formația olteană va dispune de același lot ca în meciul de sâmbăta trecută, neexistând vreo problemă medicală sau suspendare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica