sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU este în turul III din Liga Europa! Cu cine va juca!

Victoria din finala Cupei României a mai adus un beneficiu pentru olteni. Mitriță și colegii săi au avansat un tur european.

 

Mitriță, Băluță și ceilalți alb-albaștri, care au reușit să-și adjudece duminică trofeul Cupei României, vor intra în Europa League în turul trei preliminar. Primul meci este programat pe 7-8 august, iar returul la data de 14 august.

 

CSU Craiova poate întâlni în această fază a competiției una dintre echipele ce vor trece de turul II din Liga Europa. În această categorie regăsim formațiile: Sevilla, RB Leipzig, Burnley, Atalanta, Bordeaux, Beșiktaș, Sparta Praga. Sau pot da peste una dintre formațiile deja calificate în turul trei, cum sunt Zenit Saint Petersburg, Braga, Gent, Istanbul Bașakșehir, Feyenoord, Rijeka, Brondby.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

În cazul în care va trece de turul 3 preliminar, CSU se va califica în play-off-ul competiției, acesta fiind ultimul pas spre faza grupelor Europa League.  Președintele clubului craiovean nu a ascuns că țintește calificarea în grupele întrecerii europene: „Cred că e cea mai frumoasă finală de Cupă pe care am văzut-o în ultimii 10-15 ani. A fost o finală senzațională, și prin prisma faptului că am câștigat. Acest trofeu ne obligă la mult mai mult de acum încolo. Ar fi extraordinar dacă ajungem în grupele Europa League”.

Politica