vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Oficialii FC U, spioni la Cornești: „Gloria trebuie respectată”

O delegație a clubului FC U Craiova, din care a făcut parte și italianul Nicolo Napoli, a spionat adversarii din barajul interjudețean.

Cu 6 runde înainte de finalul campionatului județean din Dâmbovița, Gloria 2015 Cornești s-a distanțat la 4 puncte în fruntea clasamentului. Asta după ce a câștigat derby-ul cu ocupanta poziției secunde, Recolta Gura Șuții, scor 2-1. Astfel, corneștenii sunt principalii favoriți la calificarea la barajul de promovare în liga a treia.

Cum campioana Doljului va întâlni reprezentanta județului Dâmbovița, la partida de la Cornești au asistat și câțiva oficiali ai FC U Craiova. Nicolo Napoli a studiat adversarul, iar președintele Marcel Iancu a postat concluziile pe facebook: „Meciul a fost dominat de Gloria 2015 Cornești, un adversar care trebuie respectat și tratat cu multă seriozitate de către fotbaliștii echipei noastre”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Barajul de promovare în liga a treia se va disputa în dublă manșă. La data de 16 iunie, ora 18:00, se va disputa turul în Dâmbovița, iar returul în Bănie este programat la data de 23 iunie, ora 17:30.

S-au tras la sorți semifinalele Cupei

FC U Craiova și-a aflat adversarul din semifinalele Cupei României, faza județeană. Formația lui Napoli va evolua contra echipei Unirea Amărăștii de Jos. Potrivit site-ului AJF, meciul se va juca la data de 23 mai, ora 18:00. În cealaltă semifinală se întâlnesc ACS Jiul Podari și Viitorul Cârcea.

Politica