Și-au făcut tabără sub podul peste râul Olănești

Un grup de 18 persoane a fost găsit sub podul peste râul Olănești din vecinătatea Kaufland Ostroveni de Poliția Locală Râmnicu Vâlcea. „Nomazii”, așa cum îi numește Primăria într-un comunicat de presă, îşi ridicaseră, din corturi şi alte resturi de materiale, o adevărată tabără. Aceștia au fost „expediați” la domiciliile lor.
„Astfel, o familie formată de doi adulţi şi un copil a fost trimisă cu autobuzul la Petroşani, iar celelalte 15 persoane – 12 adulţi şi trei copii – au fost urcate în tren cu destinaţia Sighişoara, jud. Mureş. Acestea au fost însoţiţe de un jandarm şi un poliţist TF, fiind predate, pe traseu, omologilor lor din Sibiu, respectiv Mureş.
De precizat că suma aferentă biletelor de tren, de aproape 300 de lei, a fost achitată de către Poliţia Locală, iar grupul de nomazi este unul care îndrăgeşte în mod deosebit meleagurile vâlcene: în urmă cu an şi în aproximativ aceeaşi formulă, aceştia îşi întindeau tabăra în zona împădurită din marginea bd. Dem Rădulescu, unde una din femei chiar dădea naştere unui copil”,informează Primăria Râmnicu Vâlcea.

Populare

Recomandări

Vâlcea. Braconieri, în flagrant la Obârșia Lotrului

Șapte persoane au fost duse la audieri după ce...

Gorj. A fugit de polițiști, dar nu a scăpat de închisoare

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din...

Olt. Tânără din Văleni, dispărută de la domiciliu

La data de 4 octombrie 2022, în jurul orei...