Familia polițistului împușcat de iubită încearcă să-l transfere la o clinică din străinătate

Familia poliţistului SCCO Olt, Bogdan Dumitrescu, împuşcat în cap din greşeală, în urmă cu trei luni, face demersuri pentru transferul său la o clinică din străinătate unde să facă recuperare.

Neurochirurgul Alexandru Cameniţă, de la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova, cel care l-a operat pe poliţist de trei ori, spune că tânărul, în vârstă de 32 de ani, este stabilizat, „deschide ochii, simte durerea, pare că înţelege ce i se spune, dar nu comunică”

Este stabilizat, iar familia face demersuri să-l trimită undeva, dacă se poate, în străinătate. Respiră ventilat, este ajutat, dar deschide ochii, simte durerea, pare că înţelege ce i se spune, dar nu comunică. Să vedem, prin Ministerul Sănătăţii, unde ar putea face recuperare, mai bine ca la noi, unde sunt alte condiţii. Eu recomand oriunde în ţările din Vest”, a declarat Cameniţă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Medicul a adăugat că este îmbucurător faptul că Bogdan Dumitrescu a scăpat cu viaţă.

Va rămâne cu defect, posibil paralizat pe partea stângă, ar putea să nu mai poată vorbi. Îmbucurător este, însă, faptul că trăieşte”, a conchis medicul Cameniţă.

Poliţistul SCCO Olt, Bogdan Dumitrescu, a fost împuşcat accidental în cap, pe 31 ianuarie, de prietena sa. Procurorii olteni fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă, în acest dosar.

Anterior incidentului, cei doi fuseseră în vizită la un alt cuplu, unde consumaseră şi băuturi alcoolice. Anchetatorii au mai stabilit că pistolul nu era din dotarea omului legii, ci personal, deţinut legal, însă nu avea piedică. Alina Gheorghe şi Bogdan Dumitrescu erau de curând împreună. În urma incidentului, tânăra a fost operată la Spitalul Slatina, având o plagă împuşcată în palmă.

Populare

Recomandări

Obligată să se prostitueze, înjunghiată de iubit

Un pușcăriaș din Filiași a înjunghiat și obligat să...

Un nou serviciu de programare online pentru depunerea cererilor de pașapoarte

Ministerul Afacerilor Interne anunță lansarea unui nou serviciu online...

MAE, atenționare de călătorie în Franța: Zboruri anulate până marți

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) îi informează pe cetăţenii români...