sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO/ Accident mortal pe DN65

Un bărbat și-a pierdut viața, iar alți doi au ajuns în stare gravă la spital, în urma unui accident rutier care s-a produs, joi dimineață, pe DN 65, între localitățile Negreni și Colonești. În accident au fost implicate un autocamion și o autoutilitară, în care se aflau patru persoane.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu, a declarat că în momentul sosirii echipajelor, cei trei bărbați aflați în autoutilitară au fost găsiți încarcerați. Șoferul acesteia, în vârstă de 27 de ani, din localitatea Ciupercenii Noi, județul Dolj, a fost găsit decedat. „Pentru extragerea celor doi pasageri, pompierii de la descarcerare au îndepărtat mai multe elemente de caroserie, autoutilitara fiind grav avariată în urma impactului. Cei doi bărbați, unul în vârstă de 37 de ani și celălalt în vârstă de 55 de ani, ambii din localitatea Ciupercenii Noi, au fost transportați la UPU Slatina, politraumatizați”, a declarat Băsășteanu. Potrivit polițiștilor, a avut loc o coliziune fontală între TIR şi autoutilitară. Traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri

„Din primele verificari efectuate de politistii rutieri a reiesit faptul ca un barbat, de 27 de ani, din comuna Ciupercenii Noi, jud. Dj, in timp ce conducea o autoutilitara pe DN 65, din directia Slatina- Pitesti, la km 79, ar fi patruns pe sensul opus de mers, unde a intrat in coliziune frontala cu un tir”, arată IPJ Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica