Conecteaza-te cu noi

Mehedinți

Mehedinți: Poliția, bilanț bombastic pe ultimele 3 zile

Publicat

pe

30 de infracțiuni constatate, peste 700 de amenzi aplicate și bunuri în valoare de aproape 4.000 de lei confiscate de polițiștii mehedințeni, în urma a peste 25 de acțiuni și aproape 140 de intervenții la evenimente, toate desfășurate în ultimele 72 de ore.

În perioada 16.03.-18.03. a.c., peste 500 de poliţişti au acționat, la nivelul județului, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate 26 de acțiuni și s-a intervenit la 138 de evenimente, dintre care 44 au fost sesizate prin SNUAU 112. În urma activităților, au fost constatate 30 de infracţiuni, dintre care 7 au fost constatate în flagrant delict. De asemenea, în cauzele instrumentate au fost dispuse 3 măsuri restrictive de libertate. Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 704 sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 400.000 de lei şi au fost confiscate bunuri în valoare de aproape 4.000 de lei. Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt de asemenea priorităţi ale polițiștilor mehedințeni. Astfel, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 10 infracțiuni la regimul rutier.

Au fost reținute 26 de permise de conducere și au fost retrase 8 certificate de înmatriculare. Activităţile au fost desfăşurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.