Liga a 3-a, seria a 4-a: Doljenii, pregătiţi pentru retur

Date:

CSU 2 Craiova a încheiat cu un nou eşec seria amicalelor, în timp ce CSO Filiaşi a preferat din cauza vremii, deşi mai avea programate două jocuri, doar antrenamentele.

După ce în urmă cu 9 zile învinsese cu 3-1 o altă grupare din Liga a 3-a, seria a 3-a, pe FCM Alexandria, CSU Craiova a capotat în ultimul amical din perioada de pregătire de iarnă. În meciul jucat în faţa ocupantei locului 3 din C3, trupa antrenată de Corneliu Papură și Mugur Gușatu a pierdut meciul, de pe stadionul „Aripile”, scor 2-4, în compania echipei Voința Turnu Măgurele. Talentatul atacant Baicu a marcat unul dintre golurile „satelitului”, iar golul doi a venit după un autogol semnat de unul dintre fundaşii adverşi. CSU 2 Craiova a început meciul cu următorul „unsprezece”: Preduț – Ion, Enache, Puțaru – Borţa, Şerban, Buzan, Trocan – Constantin, Baicu, Mihăilă. Au mai intrat: Manea, Vlădulescu, Constantinescu, Trancă, Frăsineanu, Dinu, Vadasis şi Albăstroiu.

Meciul cu FCM Alexandria a fost al şaselea în intersezon, echipa secundă a CSU înregistrând în pregătiri patru victorii, 6-0 cu Petrolul Bustuchin (locul 1 în Liga a 4-a Gorj), 2-0 cu Atletic Bradu (locul 8 în C3), 9-1 cu Flacăra Horezu (locul 1 în Liga a 4-a Vâlcea), 3-1 cu FCM Alexandria (locul 2 în C3), şi două înfrângeri, 1-4 cu ACS Petrolul 52 (liderul din C3), respectiv 2-4 cu Voinţa Turnu Măgurele (locul 3 în C3).

Pentru trupa lui Cornel Papură va urma primul meci oficial vineri în etapa a 16-a (prima din retur) de la ora 15.00, în deplasare, cu Centrul Naţional de Pregătire Timişoara. În tur craiovenii s-au impus cu 2-0.

 

Filiaşiul va juca tot pe „Chimia”

Cealaltă grupare doljeană din C3, CSO Filiaşi şi-a încheiat meciurile încă pe 17 februarie când a remizat cu Sporting Roşiori, scor 2-2. Deşi filieşenii ar fi trebuit să mai dispute două amicale, cu FCM Alexandria şi Atletic Bradu, tehnicianul Silviu Lung a decis din cauza terenului greu, să nu mai joace respectivele partide. Vineri, de la ora 15, CSO Filiaşi va juca prima partidă oficială din acest an, cu Internaţional Băleşti. Meciul se va disputa tot pe arena de la „Combinat” și nu pe „Aripile” cum se anunţase la începutul anului.

„Datorită faptului că mereu ni se schimba programul, în funcție de antrenamentele echipelor CS Universitatea Craiova, am decis să nu ne mai continuăm activitatea pe stadionul „Aripile”. De câteva zile Silviu Lung şi băieţii susţin antrenamentele la stadionul „Chimia” şi tot acolo o să evoluăm şi în meciurile oficiale viitoare, până când va fi gata baza sportivă din Filiaşi. Vineri am făcut omologarea provizorie a terenului pentru returul campionatului, aşa că lucrurile sunt clare”, a declarat preşedintele CSO Filiaşi, Florin Spînu.

Echipa pe care acesta o conduce administrativ a jucat în această iarnă patru jocuri de verificare, bilanţul fiind următorul: o înfrângere (0-1 cu Pandurii Târgu Jiu), o remiză (2-2 cu Sporting Roșiori) și două victorii (2-1 cu Academia „Gică Popescu” U19 şi 3-1 cu CS Mioveni 2).

Share post:

Popular

ULTIMA ORĂ
Recente

După zilele caniculare, vremea devine instabilă! Vor fi vijelii și grindină

Vremea va rămâne foarte caldă în următoarele două zile. Codul...

Alexandru Ișfan este încă pe lista CSU! La ce echipă și-ar dori jucătorul să presteze!

După ce au adus numai jucători liberi de contract,...

Pepe Bauza e netransferabil: „Am avut ofertă de 2 milioane și nu l-am dat”

Marele absent al derby-ului FCU - CSU este bijuteria...

Mehedinți. Jandarmii au scos un șarpe din canalizarea unei case

Jandarmii mehedințeni au scos un șarpe din canalizarea unei...