sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Liga a 3-a, seria a 4-a: CSO și CSU 2 se testează pe „Aripile”

Cele două grupări din C4 vor susține amicale la acest sfârșit de săptămână.

Formațiile doljene din Liga a 3-a, seria a 4-a, au programate în acest week-end meciuri de verificare. Seria jocurilor va fi deschisă azi de la ora 12.30 pe arena de la Aripile” de către CSO Filiași, echipa antrenată de Silviu Lung urmând să dea piept cu echipa juniorilor U19 de la Academia de Fotbal Gică Popescu” Craiova. Filieșenii ar fi trebuit să joace pe 10 februarie cu Petrolul Bustuchin, dar cum liderul Ligii a 4-a Gorj se află în cantonament, clubul gorjean a renunțat la ideea de a se mai deplasa sâmbătă la Craiova. Pentru CSO Filiași meciul cu școlarii” va fi al doilea de la revenirea în cantonament, precedentul disputându-se la Motru, scor 0-1 cu divizionara secundă Pandurii Târgu Jiu.

Următoarele meciuri de verificare pentru gruparea lui Silviu Lung vor fi: 14 februarie CS Mioveni II (locul 13 în C3), 17 februarie – Sporting Roșiori (locul 11 în C3), 21 februarie – FCM Alexandria (locul doi în C3), 24 februarie – Atletic Bradu (locul 8 în C3). Cealaltă formație doljeană din C4, CSU 2 Craiova, va juca sâmbătă, de la ora 12, tot pe sinteticul Bazei pentru Sport și Agrement de lângă Aeroport cu ocupanta primului loc în Liga a 4-a Vâlcea, Flacăra Horezu. Pentru elevii lui Cornel Papură meciul cu vâlcenii este al doilea pe care îl susțin în această săptămână, precedentul fiind miercuri, când au învins cu 2-0, prin dubla lui Jovan Markovic, pe Atletic Bradu. În acest meci antrenorul echipei satelit a CSU a trimis pe teren următorul 11”: L. Popescu Ion, Spahija, Constantinescu Borța, Petre, Dinu, Trocan Frăsineanu, Markovic, Trancă. În repriza a doua a fost schimbată aproape în totalitate echipa, astfel că de la cabine au ieșit: L. Popescu Ion, Spahija, Vlădulescu Creț, Cioimaru, Ilie, Albăstroiu Ciutică, Zbona, Nichifor. Papură nu i-a avut la dispoțiție pe Vadasis, Marian Șerban și Mihăilă, cei 3 fiind convocați la lotul național U18 pentru turneul amical al României din Spania. Tricolorii vor juca împotriva reprezentantivelor Norvegiei (9 februarie 2018, ora 16.00), Poloniei (11 februarie, ora 18.00) și Cehiei (13 februarie, ora 15.00).

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tot în acest week-end pe terenul de la „Aripile” vor mai juca și cele două echipe de juniori mari ale CSU. Astfel, juniorii U17 vor evolua sâmbătă, de la ora 10, cu Academia de Fotbal „Gică Popescu” Craiova U19, iar de la ora 14 CSU U19 va întâlni pe Liceul cu Program Sportiv Slatina.

Politica