vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Handbalistele s-au ținut tare în Franța

Elevele lui Bogdan Burcea au pierdut la trei puncte prima întâlnire din grupele EHF. SCM Craiova a evoluat duminică pe terenul echipei franceze Brest Bretagne, împotriva căreia a pierdut cu scorul de 25-22, diferență care a existat și la pauza dintre reprize, când gazdele au condus cu 13-10. Hanbdalistele echipei craiovene nu au practicat un joc rău, s-au ținut mai mereu aproape de adversarele de la Brest, dar a lipsit acel plus de experiență pentru a conduce meciul spre o victorie.

„Suntem bucuroși că am reușit să jucăm astăzi la același nivel cu adversarele noastre, în condițiile în care am avut unele probleme de sănătate în lot și nu am avut mai multe opțiuni. Cred că nu am reușit să profităm în mod suficient de fazele noastre de contraatac, iar în unele momente jucătoarele de pe bancă nu au reușit să suplinească cu brio titularele”, a declarat antrenorul SCM Craiova, Bogdan Burcea.

Formația afișată de gruparea olteană în Franța a fost: Dumanska, Stanciu – Rădoi, Trifunovic (2 g.), Șelaru, Pricopi, Țicu (3 g.), Popescu, Nikolic (3 g.), Elisei (5 g.), Klikovac (2 g.), Vizitiu, Florianu (7 g.). Pentru handbaliste urmează acum primul joc în campionat din acest an, miercuri, pe teren propriu contra lui Rapid Metrou București.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

foto: Brest Bretagne Handball Officiel

Politica