vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Președintele CJ Mehedinți a adus alinare unor bătrâni cu nevoi

 

Bătrânii din centrul de asistență socială Cujmir Mehedinți au primit de sărbători vizita președintelui Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu. În centrele de asistență socială din Mehedinți, condițiile sunt dintre cele mai bune pentru bătrâni. Singurătatea este însă cea care îi macină pe toți. Unul dintre ei este și domnul Popi. A fost o viață contabil al primăriei Punghina.

Președintele Consiliului Județean, Aladin Georgescu, a dorit să se asigure că singurătatea nu este atât de apăsătoare de sărbători pentru acești oameni minunați. I-a vizitat pentru a se asigura în primul rând că au parte de condiții dintre cele mai bune și pentru a fi sigur că meniul de sărbători va fi unul special în care să se regăsească bucatele tradiționale. Le-a dus și daruri, primite cu emoție de bătrâni.

Vreau să mă asigur că aveți condiții bune aici și că personalul centrului se îngrijește de dumneavoastră și se poartă frumos. Nu vreau să vă simțiți singuri și abandonați. Noi suntem în permanență alături de dumneavoastră și de nevoile dumneavoastră”, le-a spus bătrânilor din cămin Aladin Georgescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pentru masa de Crăciun și cea de Anul Nou, meniul beneficiarilor va fi compus și din preparate tradiționale. La nivelul județului Mehedinți, Aladin Georgescu a precizat că dorește înființarea mai multor centre de îngrijire a persoanelor vârstnice.

Politica