vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Și-a pus capăt zilelor, la doar 22 de ani, din cauza unor probleme amoroase

Un tânăr de 22 de ani, din Târgu Jiu, a ales să-și pună capăt zilelor fiind găsit spânzurat de către tatăl său. Se pare că Silviu Croitoru a recurs la acest gest din cauza unor probleme amoroase, polițiștii târgujieni urmând să facă lumină în acest caz.

Tatăl lui Silviu Croitoru a avut un șoc când și-a găsit copilul spânzurat de o grindă, într-un imobil situat pe strada Tismana din Târgu Jiu, chiar unde aceștia locuiau. Vineri, imediat ce au aflat, prietenii au lăsat sute de mesaje de regret, pe pagina sa de socializare, reieșind faptul că târgujianul era o fire sensibilă. Acesta era pasionat de fotografie. Comportamentul său și discuțiile cu cei din jur nu i-au pus pe gânduri nici pe prieteni, nici pe cei din familie.

Din primele informații se bănuiește că Silviu și-a luat viața din cauza unor probleme sentimentale. Tânărul nu a lăsat niciun bilet de rămas bun sau dacă a făcut acest lucru, încă nu a fost descoperit. Oamenii legii au deschis și ei o anchetă în acest caz, urmând a fi stabilite împrejurările în care s-a produs tragedia.

Politica