miercuri, mai 1, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Fostă clădire de ateliere din Slatina, transformată în sală de festivităţi

O clădire a Colegiului Economic „Petre S. Aurelian”, în care funcţionau ateliere şcolare, în perioada comunistă, a fost transformată într-o modernă sală de festivităţi, investiţia fiind suportată din bugetul local al Primăriei Slatina.

Noua sală a fost inaugurată, miercuri, odată cu desfăşurarea ediţiei cu numărul şapte a evenimentului „Fantezie în bucătărie”. Directorul Colegiului Economic, Mirela Dumitra, a declarat că investiţia este una importantă.

Expoziţia culinară «Fantezie în bucătărie» este organizată pentru prima oară în această sală de festivităţi, frumoasă şi modernă. A fost amenajată cu sprijinul Primăriei Slatina, valoarea investiţiei fiind de 400.000 lei. A fost reabilitată, de fapt, întreaga clădire, nu numai această sală. Doar zidurile au mai rămas în picioare. Clădirea a fost izolată termic, fiind refăcută şi izolaţia la şarpantă, plus punctele sanitare şi holul”, a declarat ea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Fostele ateliere ajunseseră într-o avansată stare de degradare.

Înainte, aici erau nişte ateliere. Ajunseseră într-o stare avansată de degradare, se infiltra apă şi, până la urmă, aici făcusem un depozit. Tot ce nu mai era folositor în şcoală depozitam aici”, a mai explicat Mirela Dumitra.

Ea a adăugat că, tot în acest an, a fost schimbată instalaţia de canalizare şi apă, în curtea şcolii, şi a fost schimbată instalaţia termică, în căminul-internat. Şi această investiţie a fost susţinută tot din bugetul Primăriei Slatina.

Politica