duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Dosar penal pentru articole vestimentare comercializate ilegal, în Balş

O femeie de 57 de ani, din Balş, s-a ales cu dosar de cercetare penală după ce efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt au depistat-o în timp ce oferea spre comercializare cinci treninguri ce purtau însemnele unei firme renumite, fără a deţine documente pentru a certifica conformitatea, produsele părând a fi contrafăcute.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Olt, sublocotenentul Claudia Niţă, a declarat că jandarmii au procedat la stabilirea identităţii persoanei în cauză, întocmirea procesului verbal de constatare, predarea către organele de urmărire penală a persoanei în cauză şi a actelor de constatare întocmite.

Punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, constituie infracțiune, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 90, alin. 1, lit. b) din Legea nr. 84 din 1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice. Recomandăm cetățenilor să anunțe cea mai apropiată patrulă de ordine publică dacă sunt abordați de necunoscuți care le oferă spre vânzare diverse produse și să nu încurajeze astfel de fapte”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img

Politica