vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Voleibaliștii se gândesc doar la o victorie cu Dinamo

Elevii lui Dan Pascu vor evolua în această seară împotriva lui Dinamo București într-o etapă intermediară a Diviziei A1. Partida, care va avea loc în Sala Polivalentă din Craiova de la ora 18.00, este una ce pune față în față două echipe bune, dar mai mult de atât în intensitatea meciului o să intervină și orgoliile dintre cele două rivale, între Craiova și Dinamo existând acest duel psihologic la orice disciplină. După ce în etapa precedentă SCM Craiova a pierdut, pe terenul Tricolorului Ploiești, cu 3-1, jucătorii își doresc să compenseze acest eșec cu un success în partida de azi, mai ales că va fi în fața propriilor fani.

Meciul cu Dinamo este un derby şi trebuie să facem tot posibilul să câştigăm. Muncim, ne antrenăm bine şi sunt convins că ne vom impune în partida de miercuri. Avem echipă bună, începem să ne omogenizăm şi sunt convins că vom obţine rezultate bune”, a declarat Răzvan Olteanu, voleibalist la SCM Craiova.

Chiar dacă nu cunoaște în adevăratul sens rivalitatea dintre echipele craiovene și cele dinamoviste, germanul Bjorn Hohne, transferat în această vară de către formația olteană, speră la o victorie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

După eşecul de la Ploieşti, ne aşteaptă un nou meci greu cu Dinamo. Sper să ne revanşăm în faţa fanilor şi să obţinem un nou succes acasă. Nu ştiu prea multe despre rivalitatea dintre Dinamo şi Craiova, dar important este să ne impunem”, a spus Hohne.

Pascu, mulțumit de echipă până acum

Cu o victorie și o înfrângere în primele două etape, antrenorul echipei de volei masculin de la SCM Craiova, Dan Pascu, se arată satisfăcut de jocul pe care îl arată băieții săi după primele două meciuri, dar consideră că se poate mai bine de atât.

Încercăm să pregătim cât mai bine jocul cu Dinamo. Încă nu ne-am omogenizat, dar sperăm ca de la meci la meci să evoluăm tot mai bine. Momentan sunt mulţumit de prestaţia băieţilor în primele două jocuri”, a declarat tehnicianul Dan Pascu.

Dinamo București a consemnat aceleași rezultate în cele două jocuri din campionat. Echipa din capitală a pierdut în etapa de debut la Unirea Dej cu 3-1, dar a câștigat al doilea meci pe teren propriu împotriva lui Steaua București, cu 3-1.

Politica