vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Polițist lovit de un șofer beat

Un polițist din județul Dolj a fost lovit, noaptea trecută, de un șofer beat, cu capul în zona feței. Șoferul, un tânăr de 25 de ani, din Balș provocase un accident.

În noaptea de 20/21.09.2017, la ora 03:50, polițiștii Secţiei 5 Poliţie Rurală Pieleşti au fost sesizaţi de un bărbat din localitate cu privire la faptul că un autoturism a ieşit în decor avariind autoturismul său parcat la poarta locuinţei. Echipa de siguranţă publică ajunsă la locația indicată a constatat, din primele verificări, faptul că un autoturism, înmatriculat în Franţa, condus pe D.N.65 de către G.ADRIAN, 25 de ani, din oraşul Balş, județul Olt, a derapat şi a lovit un autoturism şi mai multe utilaje agricole ce se aflau în afara părţii carosabile.

Întrucât tânărul de 25 de ani emana halena alcoolică a fost testat cu aparatul alcooltest de polițiști, astfel rezultând valoarea de 0,87mg/l alcool pur în aerul expirat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Atât conducătorul auto cât şi pasagerul, Ş.CĂTĂLIN, 24 ani, din oraşul Balş, Olt, se manifestau violent motiv pentru care au fost imobilizaţi”, arată IPJ Dolj.

În timp ce se deplasau către sediul secţiei, Adrian Grigorie l-a lovit cu capul în zona feţei pe unul dintre agenții de poliție, provocându-i leziuni.

Tânărului de 25 de ani i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost informat Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova, iar cercetările se continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj și conducere sub influența băuturilor alcoolice, cauza fiind preluată de către unitatea de parchet competentă cu soluționarea”, mai arată IPJ Dolj.

În plus, cei doi tineri, în vârstă de 24 respectiv 25 de ani, sunt bănuiți de comiterea unei tâlhării, faptă comisă în aceeași noapte, în localitatea Balș, județul Olt.

Politica