vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Liga a II-a/ CEO, doar moral alături de Pandurii

Deși CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu a remis, printr-un comunicat, că toți cei 5 acționari ai clubului își vor relua finanțarea și vor vira sumele cu care s-au angajat să susțină echipa în acest an, CEO nu dispune de fondurile necesare.

 

Directorul Complexului Energetic Oltenia (CEO), Sorin Boza, a spus că doar din 2018 se pune problema alocării de fonduri pentru echipa de fotbal.

„Important e că am stat împreună la aceeaşi masă şi că toţi acționarii au susţinut că Pandurii nu trebuie să moară. Bugetul de venituri şi cheltuieli pe anul 2017 al Complexului Energetic Oltenia nu prevede finanţarea activităților sportive, dar, aşteptăm rezultatele financiare ale anului 2017, și sper să fim într-o situaţie favorabilă în momentul creionării bugetului pe anul 2018, acesta este un pas pe care trebuie să-l aşteptăm şi să-l urmăm”, a declarat Sorin Boza, managerul Complexului Energetic Oltenia.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În trecut, cei mai mulți bani către CS Pandurii au fost vizați de CEO, însă, între timp, compania a intrat în insolvență.  Președintele Consiliului Județean Gorj crede că tot CEO poate salva CS Pandurii Târgu Jiu de la faliment.

„Sper să găsească un finanţator principal şi aici mă refer la CEO, pentru că de-a lungul timpului această echipă nu putea să funcţioneze fără finanţarea de la Complexul Energetic Oltenia. După rectificarea bugetară, domnul Boza să încerce să-şi respecte promisiunea făcută, aşa cum a spus de-a lungul timpului, în situaţia în care societatea este pe profit va lua în considerare finanţarea, finanţare care a fost stabilită din anii 2000. Pe resursele Artego, resursele primăriei, resursele Consiliului Judeţean, resursele pe care noi ni le-am asumat, sperăm să ducem acest an bugetar”, a declarat Cosmin Popescu, președintele CJ Gorj.

„Membrii asociați care au fondat clubul Pandurii Lignitul Târgu Jiu au decis azi în ședința AGA să continue finanțarea echipei de fotbal Pandurii Târgu Jiu cu sumele cu care s-au angajat să finanțeze clubul în acest an. La ședința de azi au luat parte, alături de cei doi administratori Marin Golea și Emanoil Ciobanu, reprezentanții celor cinci entități care au fondat clubul Pandurii, respectiv Primăria Târgu Jiu și Consiliul Local reprezentate de primarul Marcel Romanescu și secretarul Grigore Jianu, Consiliul Județean Gorj reprezentat de președintele Cosmin Popescu, Complexul Energetic Oltenia reprezentat de directorul general Sorinel Boza, ARTEGO Târgu Jiu reprezentată de managerul Viorel David și USMO reprezentată de președintele Marin Condescu”, a fost comunicatul remis de site-ul oficial al CS Pandurii, pe 31.08.2017.

Politica