joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

UPDATE/ Vâlcea: Trei persoane au murit după ce autoutilitara în care se aflau a lovit un TIR

UPDATE/ Cele două tinere care, luni dimineaţa, şi-au pierdut viaţa într-un grav accident, pe Valea Oltului – DN 7, erau din Pakistan şi aveau viză legală de şedere în România până astăzi.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Dăscălescu, a declarat că tinerele erau în vârstă de 21 şi, respectiv, 23 de ani, şi aveau viză de şedere legală în România, valabilă până astăzi şi se aflau pe drumul spre casă. Şoferul era român, în vârstă de 32 de ani, din Cluj-Napoca.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Dăscălescu, a declarat că accidentul s-a produs într-o curbă, şoferul autoutilitarei intrând în depăşire.

„O dubă a lovit un TIR, după ce a rulat pe celălalt sens. Duba a pătruns pe contrasens pe fondul neadaptării vitezei la o curba la stânga şi ploaie torenţială a pierdut controlul volanului. Sunt 3 victime decedate, doua tinere și şoferul de pe dubă”, a declarat Sandra Dăscălescu.

În urma impactului, ocupanții autoutilitarei au rămas încarcerați în autovehicul, fiind nevoie de intervenția pompierilor.

Reamintim că trei persoane au murit, luni dimineață, într-un accident rutier pe DN 7, pe raza localității Câineni, județul Vâlcea, după ce autoutilitara în care se aflau a intrat pe contrasens și a intrat în impact cu un TIR, traficul rutier fiind blocat.

În urma impactului, ocupanții autoutilitarei au rămas încarcerați în autovehicul, fiind nevoie de intervenția pompierilor.

„S-au anunțat trei victime încarcerate. S-a acționat pentru descarcerarea victimelor și acordarea primului ajutor. Din nefericire, au decedat cei trei ocupanți ai dubiței”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, locotenent colonelul Cătălin Popescu.

Timp de mai bine de o oră, traficul rutier pe DN 7, în zona localității Câineni, a fost blocat.

Politica