sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Calafatul mai ia un trofeu

Gruparea de la Dunãre a învins într-un meci spectaculos campioana județeanã din ediția trecutã, Tractorul Cetate.

 

Dupã ce în urmã cu o lunã jumãtate cucerea Cupa României la județ, Dunãrea Calafat a bifat sâmbãtã un nou succes important învingând și în Supercupa AJF Dolj. În meciul jucat la Calafat, trupa lui Claudiu Oncicã s-a impus cu 5-3 (3-1) în fața campioanei județene din ultimii doi ani Tractorul Cetate. A fost un joc în care tinerețea echipei calafetene a învins o grupare care încearcã sã-și strângã rândurile dupã dublul eșec de la barajul de promovare. Echipa de la Cetate se prezintã cam în aceeași componențã, dar rãmâne de vãzut dacã va mai avea forța de-a intra în play-off, unde vor lua parte doar primele 4 clasate, iar concurența se anunțã una interesantã. În meciul de sâmbãtã Dunãrea a marcat la pauzã prin reușitele lui Puțintelu, Tudosie și Drãghici, în timp ce pentru oaspeți a marcat un ex-calafetean, Titu Cîrstea. La reluarea jocului același Drãghici a mai punctat odatã fiind imitat de coechipierul sãu Giubelan, iar Tractorul a marcat prin Isfan și Sârbu.

La Dunãrea Calafat au jucat: Romulus Surdu – Mihai Iureș, Andrei Sãpãceanu, Ștefãnițã Sgubin, Mãdãlin Puțintelu, Mihai Matei, Ovidiu Grigorie, Mihai Tîrîși, Sergiu Schuster, Cristian Drãghici și Adrian Tudosie. Au mai intrat: Adrian Mihalache, Ionuț Giubelan, Ionuț Țucã și Cãtãlin Cotocu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tractorul Cetate i-a avut în teren pe: Ionuț Sãlceanu – Silviu Dragomirescu, Cosmin Tãerel, Daniel Popescu, Robert Vãcuțã, Nicolae Oprea, Mihai Schintee, Titu Cîrstea, Alin Sîrbu, Lori Isfan și Costinel Stanciu. Au mai jucat Angel Dumitru, Alin Sodoleanu, Costinel Baciu și Alex Isfan. Jocul  fost arbitrat de o brigadã formatã din Viorel Flueran, Pompiliu Barbu și Cristian Ilinca, iar rezervã de central a fost Andi Buzatu. Cei 4 au fost supervizați de observatorul de arbitri Orlando Pãdureanu.

“A fost un meci bun fãcut de noi, care am reușit iatã în nici douã luni sã cucerim douã trofee. Aceste succese sunt importante pentru noi, mai ales cã pornim cu un moral bun pentru noua ediție de campionat. Vom avea un debut cu o echipã U Craiova care își dorește promovarea, dar și noi vrem sã facem un sezon mult mai bun decât cel trecut și îmi doresc sã intrãm în play-off”, a declarat antrenorul calafetenilor, Claudiu Oncicã.

Echipa pregãtitã de acesta va juca sâmbãtã în deplasare în prima etapã din noul sezon al Ligii a 4-a Dolj cu U Craiova 1948 în cel mai interesant joc al rundei inaugurale.

Tot atunci se vor mai juca partidele: Flacãra Moțãței -Recolta Ostroveni, Jiul Podari – Metropolitan Ișalnița, Progresul Bãilești – Progresul Segarcea, Știința Danubius Bechet – Ajax Dobrotești, Unirea Tricolor Dãbuleni – Viitorul Cârcea și Arena Bulls Preajba – Tractorul Cetate.

Politica