sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Crimă în faţa unui bar din Dolj

Un bărbat din judeţul Dolj a murit, duminică seara, după ce a fost înjunghiat în inimă de un consătean, pentru o presupusă datorie. Crima a avut loc în comuna Melineşti.

Potrivit anchetatorilor, autorul, Nicolae Vlăduţu, de 43 ani, şi victima sa, Florian Nicuşor Lascu, de 37 ani, ambii din satul Negoieşti, comuna Melineşti, judeţul Dolj, s-au întâlnit duminică, în jurul orei 16, şi s-au certat pentru o presupusă datorie pe care Lascu o avea la Vlăduţu. Conflictul s-a încheiat după ce victima l-a lovit pe autor cu pumnul în ochiul stâng.

Ulterior, în jurul orei 19.30, Nicolae Vlăduţu a mers la un bar din localitate. Acolo s-a întâlnit cu Florian Nicuşor Lascu, acesta din urmă pregătindu-se de plecare. Cei doi s-au luat din nou la ceartă în faţa barului, conflictul a degenerat, iar la un moment dat, Vlăduţu a scos un cuţit pe care îl avea la el şi l-a înjunghiat o singură dată pe Lascu în zona toracică lateral stânga.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Atât autorul, cât şi mai multe persoane care se aflau în zonă au sunat la 112.

Victima a fost preluată de o ambulanţă SMURD şi dusă pe stadionul din Melineşti de unde urma să fie preluată de un elicopter şi dusă la spital. Decesul bărbatului de 37 ani a survenit însă rapid, anchetatorii suspectând că lama de cuţit i-a atins inima.

Autorul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Se fac cercetări pentru omor şi urmează să se dispună măsurile legale” a precizat procuror Magdalena Bădescu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Cel mai probabil, autorul va fi prezentat luni instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Politica