vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSO Filiași și-a schimbat antrenorul

Gruparea doljeană și-a reluat ieri pregătirile la Sala Sporturilor din Filiași, dar primul antrenament s-a desfășurat fără un antrenor oficial pentru că Florin Șoavă a renunțat la banca tehnică a Filiașiului, alegând să se orienteze mai mult către familie și afacerile în care este implicat.

„Am fost la antrenament ca să-i salut pe băieți și să le urez succes în noul sezon, pentru că eu nu mai pot să vin la echipă momentan din cauza unor probleme familiale și al unui proiect de afaceri pe care l-am început. Îmi încheiasem deja contractul și am anunțat din timp intențiile mele și pe această cale țin să le mulțumesc domnului primar Costeluș Gheorghe și președintelui Florin Spânu pentru înțelegere. Le țin pumnii și sper să văd Filiașiul pe podium la finalul sezonului”, a declarat Florin Șoavă, conform csofiliași.ro.

Reunirea a fost coordonată în aceste condiții de președintele Florin Spânu, care deja s-a înțeles cu un alt technician pentru a prelua echipa. Este vorba despre Victor Naicu, care începând de astăzi se va ocupa de divizionara C.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Florin Șoavă nu va rămâne alături de noi din pricina unor motive personale, îi respectăm decizia și îi mulțumim pentru tot ce a făcut la echipă. Noi ne vom continua drumul alături de Victor Naicu, un antrenor pe care l-am apreciat întotdeauna și în care ne punem speranțele că vom face un sezon foarte bun. Naicu îl va avea secund pe Cosmin Fruntelată”, a spus președintele lui CSO Filiași, Florin Spânu pentru site-ul oficial.

La reunirea lotului CSO Filiași au fost prezenți jucătorii: Sorin Mogoșanu, Ionuț Munteanu, Alin Nica (ACS Podari) – Cosmin Calu, Aurel Lupu, Nicușor Neacșu, Dănuț Tereche, Ionuț Bogdanovici, Fabian Crușoveanu, Alex Duriță, Alin Pârvuică, Lucian Borhot, Marian Borneci, Sorin Papa, Denis Stănciugel (junior CSO), Sorin Stanca și Cosmin Fruntelată. Echipa doljeană are deja programat un joc amical pentru ziua de joi, la Târgu Jiu, împotriva formației Pandurii.

Politica