luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Agenții de pază, la control

La data de 29 iunie a.c., poliţişti de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea – Compartimentul Sisteme de Securitate au desfăşurat o acţiune pe linia Legii nr. 333/2003, privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, verificând în acest sens 29 de societăţi comerciale asigurate cu pază umană proprie sau prin societăţi specializate de pază.

Acţiunea a avut ca scop verificarea modului de asigurare contra efracţiei a unităţilor, a respectării prevederilor planului de pază, a modului de executare a serviciului de către agenţii de securitate, cunoaşterea sarcinilor de serviciu din consemnul particular și a modului de intervenţie în cazul unui incident în obiectivul păzit.

În urma controalelor efectuate au fost depistaţi 2 agenţi de securitate care executau serviciul în mod necorespunzător, aceştia fiind sancţionaţi contravenţional cu amenzi cuprinse între 100 de lei şi 300 de lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Toţi agenţii de securitate verificaţi, au fost reinstruiţi cu privire la modul de executare a serviciului de pază, precum și cu privire la modul de intervenţie şi sesizare în cazul unui eveniment în obiectivul păzit.

IPJ Vâlcea

Politica