vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

O tânără a murit după ce s-a izbit cu mașina de un copac

O tânără de 26 de ani, din București, a pierit după ce a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea părții carosabile a sensului său de mers. Totul s-a întâmplat pe DN 67 Scoarța – Câmpu Mare, din direcția Novaci spre Târgu Jiu, după cum au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj.

În urma impactului a rezultat decesul conducătoarei auto, cadavrul fiind transportat la SML Gorj, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului. În cauză, oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă (moarte suspectă) .

„Au intervenit un echipaj pentru descarcerare și un echipaj SMURD din partea Detașamentului de Pompieri Târgu Jiu, precum și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță. Victima se afla în stop cardio-respirator, au fost efectuate manevre de resuscitare fără rezultat, decesul fiind constatat de medicul de la fața locului”, au precizat și reprezentanții Inspectoratului pentru Situațiii de Urgență Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Politica