sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

UPDATE/Copil în vârstă de 15 ani înecat în Dunăre, la Corabia, căutat de scafandrii din Olt și Dolj

Scafandrii au încetat căutările băiatului de 15 ani, înecat în Dunăre
Echipele de scafandri au încetat, la ora 20.10, misiunea de căutare a copilului în vârstă de 15 ani, din Corabia, înecat în Dunăre, din cauza curenților foarte puternici, a vizibilității extrem de scăzute și a adâncimii foarte mari a apei.
Ionuț Jifcu
Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu, a declarat că misiunea de căutare a încetat după aproape două ore.
„Misiunea de căutare va continua cu ajutorul ambarcațiunilor cu motor și a accesoriilor specifice”, a declarat Băsășteanu.

Un copil în vârstă de aproximativ 15 ani, înecat în Dunăre, în zona Falezei Corabia, este căutat de scafandrii din Olt și Dolj.
Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu, a declarat că, pe lângă scafandri, la acțiunile de căutare participă și pompierii din Slatina, Caracal și Vișina, cu două ambarcațiuni cu motor.
„Echipele de scafandri de la ISU Olt si ISU Dolj, doua ambarcatiuni cu motor de la Detasamentele Slatina si Caracal si echipajul SMURD Visina, in Corabia – cautare minor, aprox 15 ani, din Corabia, inecat in Dunare, zona falezei. Sunt peste 10 pompieri in total”, a declarat plutonierul major Alin Băsășteanu.
Potrivit unor informații, băiatul de afla la scăldat cu mai mulți prieteni, în Dunăre, în zonă fiind amenajată o plajă în toată regula.

Politica