sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Sâmbetele din iunie, dedicate adopțiilor canine

În fiecare sâmbătă din luna iunie, Salubritate Craiova a anunțat că va organiza, între orele 10:30 și 14:30, la Adăpostul Canin Breasta, târguri de adopție.

Acestea au ca scop creșterea numărului de câini din stabiliment care își găsesc stăpân. 20 dintre câinii din adăpost, care au fost cazați aici mai mult de șapte zile lucrătoare și sunt sterilizați, vor putea fi adoptați pe loc, iar întregul proces de adopție este gratuit.

Fiecare cățel care își va găsi cămin în cadrul târgurilor, va primi gratuit din partea Asociației Lumea lui Patrocle, partenerul evenimentelor, un cadou de „Bun venit acasă!” constând în câte un sac de hrană uscată”, se arată într-un comunicat de presă al SC Salubritate Craiova SRL.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La cel mai recent târg de adopții organizat de Salubritate Craiova, în luna aprilie, cu ocazia Zilei Internaționale a Animalelor fără Stăpân, doar patru câini au reușit să își găsească un stăpân. În cursul anului 2016, peste 2.700 de câini fără stăpân au fost adoptați din Adăpostul canin Breasta. Programul de vizite, adopții și revendicări de la Adăpostul Breasta este de la 10:00 la 14:30 în fiecare zi a săptămânii, de luni până vineri, și de la 11:00 la 13:00 sâmbăta, duminica și cu ocazia sărbătorilor legale.

 

Politica