sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

APELUL candidatului ALDE la Primăria Craiova, ANIȘOARA STĂNCULESCU: ”Locurile de joacă din Craiova trebuie reparate și protejate, pentru a nu reprezenta un pericol pentru copiii orașului”

Considerăm ca inacceptabilă și nelucrativă atitudinea acelor reprezentanți ai autorităților locale care aruncă toată responsabilitatea pentru starea jalnică a marii majorități a locurilor de joacă din Craiova în spatele copiilor și a ”neglijenței părinților”.

Nici întoarcerea spatelui la această problemă și nici justificarea că nu sunt bani pentru reparații sau pentru alte instalații în locurile de joacă pentru copii nu sunt soluții.

Oriunde mergi în Craiova, oamenii se plâng de calitatea proastă a instalațiilor și de lipsa de preocupare a autorităților pentru protecția, modernizarea și prezervarea locurilor de joacă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Multe dintre aceste locuri de joacă sunt astăzi un pericol pentru sănătatea și viața copiilor.

Cer autorităților locale să nu lase lucrurile în voia sorții. Se pot găsi parteneriate cu asociațiile de locatari, cu asociații ale elevilor și părinților, cu firme private, cu voluntari, cu ong-uri, pentru că această problemă să fie rezolvată în mod durabil.

Niciun efort nu este prea mare pentru a fi siguri că bucuria copiilor noștri nu este în pericol de a fi curmată.

BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ

Politica