vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Elevi în vizită la I.P.J. Dolj și Secția 4 Poliție

Ieri, 29 iunie a.c., ofițerii Compartimentului de Analiza și Prevenire a Criminalitatii Dolj au primit la sediul IPJ Dolj peste 60 de şcolari, cu vârste cuprinse între 10 si 12 ani, care au dorit sa își petreacă ziua alaturi de politistii doljeni.

Micuţii, din cadrul Școlii Gheorghe Țițeica și Școala Ion Creangă din Craiova, au fost întampinati de către oamenii legii care le-au pregatit mai multe surprize.

„Musafirii” au putut verea standurile expoziţionale pregătite de poliţiştii de la Serviciul Criminalistic, luptătorii de la Serviciul de Acţiuni Speciale, iar poliţiştii rutieri i-au aşteptat pe cei mici cu autovehiculele pe care erau montate aparate radar, fiind incantati de dispozitivele luminoase şi acustice.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Luni, 29.05.2017, polițiștii de proximitate din cadrul Secției 4 Poliție au organizat și desfășurat o activitate informativ-preventivă, la sediul unității de poliție fiind invitați mai mulți copii.

Polițiștii le-au prezentat preşcolari lor din cadrul Grădiniţei ,,ABC” Craiova  mijloacele din dotarea poliţiştilor, autospecialele de intervenţie, precum şi recomandări pe linia prevenirii victimizării minorilor.

În  cadrul acestei activităţi a fost prezentat și ”BRUNO” – câinele polițist care, în cadrul unui exerciţiu demonstrativ, a reușit prinderea unui infractor la scurt timp de la comiterea unei fapte deosebit de grave.

Politica