ALDE, oficial, în cursa pentru Primăria Craiova

Președintele ALDE Craiova, Anișoara Stănculescu, și-a depus candidatura la funcția de primar al Craiovei. Aceasta este, de altfel, singura femeie care s-a înscris în cursa pentru primăria orașului.
Anișoara Stănculescu a mers la Biroul de electoral de circumscripție însoțită de președintele ALDE Dolj, deputatul Ion Cupă, și mai mulți membri ai partidului.

„Colega noastră, Anișoara Stănculescu are tot sprijinul organizației noastre, are tot sprijinul meu și, nu în ultimul rând, tot sprijinul conducerii centrale a ALDE. Vom duce o campanie corectă și onestă. Le mulțumesc miiilor de craioveni care au semnat în favoarea candidaturii la Primăria Craiova. Ne bucură faptul că mulți craioveni doresc ca viitorul primar al Craiovei să fie o femeie. Noi am anunțat candidatura ultimii, iar în două zile jumătate am reușit să strângem 7.206 semnături”, a declarat Ion Cupă, președintele ALDE Dolj.

La rândul său, Anișoara Stănculescu a afirmat: „Pentru mine este o adevărată onoare să fiu candidat oficial al ALDE pentru funcția de primar al Craiovei. Le mulțumesc tuturor colegilor mei pentru sprijinul acordat, dar mai cu seamă le mulțumesc celor 7.206 craioveni care mi-au acordat semnătura cu încredere pentru a putea candida la funcția de primar. Eu cred cu tărie, la fel ca foarte mulți craioveni, că o femeie va face treabă bună, în continuare, la conducerea orașului nostru. Împreună facem treabă bună!”.

Potrivit unui comunicat de presă al partidului, „candidatul ALDE vrea să aducă investiţii majore în oraş, astfel încât Craiova să fie repusă pe drumul industralizării. Anişoara Stănculescu vrea să înfrumuseţeze oraşul în toate zonele sale şi să îl facă mai prietenos pentru toţi locuitorii săi, apreciind că o imagine bună a oraşului poate să fie o resursă importantă pentru dezvoltarea sa”.

23Anișoara Stănculescu îşi propune să îi reprezinte pe toţi craiovenii care vor dezvoltarea mai rapidă a oraşului şi transformarea lui într-un pol de dezvoltare economică şi culturală, se mai arată în documentul menționat.

Populare

Recomandări

Craiovenii, așteptați să ceară ajutor pentru încălzire

Craiovenii sunt așteptați să depună cereri la Primărie pentru...

Secții noi la Spitalul de Urgență Craiova: „Un mare plus atât pentru pacienți, cât și pentru spital”

Spitalul Clinic Județean de Urgență din Craiova este în...

MAE avertizează românii care călătoresc în Franţa: Trafic perturbat pe mai multe linii feroviare

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetăţenii români care se...

Drulă a dat cu PSD-ul de pământ, la Craiova

Acuzații grave la adresa administrației PSD din Craiova. Fostul...