vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Fiul prefectului Drăghiea, proaspăt uns adjunct șef la IPJ Mehedinți 

Comisarul-șef  Decebal Drăghiea, fiul prefectului Nicolae  a ajuns,  de câteva zile, numărul 2 în IPJ Mehedinți. Și după pensionarea care bate la ușă a șefului său, a inspectorului șef, comisar șef Romulus Oprița, fiul lui Drăghiea este primul pe lista celor care au cele mai mari șanse să-i ia locul.

,,A fost promovat pe bază de competență profesională,  nu pentru că este copilul prefectului”, spune agentul șef  Janin Bucă, lider  de sindicat în cadrul IPJ Mehedinți. Potrivit declarației de avere proaspăt unsul Decebal Drăghiea  este un polițist realizat, chiar bogat, cu aprtament și  casă plus  3 terenuri intravilane, toate în Drobeta Turnu  Severin, două autoturisme  din care  o Dacia și un  BMW, aproape un milliard de lei vechi bani puși deoparte în 4 depozite bancare  și datorii  zero lei.

 

Comisarul șef de poliție Decebal Drăghiea,  fiul prefectului de Mehedinți  Nicolae Drăghiea,  a fost numit de câteva zile, prin împuternicire, adjunct șef al Inspectoratului Județean de Poliție Mehedinți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

,,A fost promovat pe bază de competență,  nu pentru că este copilul prefectului”

Coincidență sau nu, copilul reprezentantului guvernului PSD în teritoriu, a avut o ascensiune fulminantă în Poliția Mehedinți  în ultima perioadă de timp. De la Poliția Municipală Severin, unde a ocupat posturi mai mici, până la funcția de șef al Biroului de Investigații Criminale, ofițerul de poliție Decebal Drăghiea a ajuns apoi șeful  Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Mehedinți. Nici aici n-a apucat să stea prea mult că iar a fost avansat. Concret, zilele trecute comisarul șef  Decebal Drăghiea  a fost uns adjunct șef al IPJ Mehedinți, practic  numărul 2 în Poliția Mehedinți după  comandantul unității, comisarul-șef  Romulus Oprița, acesta din urmă având zilele numărate până la pensionare. În acest context, în scurt timp, fiul prefectului are cele mai mari șanse să ajungă comandantul IPJ Mehedinți.

,,A fost promovat pe bază de competență profesională,  nu pentru că este copilul prefectului. Și ca el au mai fost promovați  mulți tineri competenți”,  susține agentul șef  Janin Bucă, lider  de sindicat în cadrul IPJ Mehedinți.

Decebal Drăghiea, un polițist bogat

Comisarul șef de poliție Decebal Drăghiea este un om înstărit. Are 2 autoturisme proprietate personală, 2 locuințe, 3 terenuri intravilane în Severin, 4 depozite bancare cu bani frumoși puși  deoparte și datorii zero lei. Potrivit ultimei declarații de avere, din data de 6 aprilie 2017,  polițistul Drăghiea a dobândit 3 terenuri intravilane în Drobeta Turnu Severin. Este vorba de un teren de 324 mp cumpărat în anul 2002, unul de 505 mp cumpărat în 2008 și alt teren intravilan de 49,58 mp cumpărat în 2010. La capitolul locuințe, el este proprietarul unui apartament de 32,51 mp cumpărat în anul 2010 în Severin, dar și al unei case de 158,22 mp tot în municipiu, construcție începută în anul 2006.

Nici la capitolul mașini nu stă rău. El este proprietarul unui autoturism marca BMW,  an fabricație 2009, și al unei Dacia, an fabricație 1996.  Bani puși deoparte are aproape un miliard de lei vechi, în 4 bănci. De fapt la o bancă, BRD, are 3 depozite bancare, unul de  37.032 de lei, altul de 20.122 lei și încă unul de 25.000 de lei. Al patrulea  depozit bancar  îl are la CEC,  de 7.591 de lei. Venitul salarial de polițist pe anul trecut al lui Decebal Drăghiea a fost de 67.833 de lei. În anul 2017 el va câștiga și mai mult la leafă,  ca urmare a faptului că a fost avansat într-o funcție de conducere care prevede muncă mai multă,  responsabilitate mai mare, stres ca la balamuc,  dar și fală…Timpul va  dovedi dacă această numire de prim adjunct șef  inspectorat  va fi  sau nu o pălărie prea mare pentru comisarul șef  Decebal Drăghiea. Poate se va descurca de minune și va demonstra  că-i bun și ambițios  în meseria lui  și că nu trebuie  pus la zid, judecat, blamat pentru faptul că tatăl său este, vremelnic, prefect de județ.

Politica