sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bebeluș de cinci luni și alte cinci persoane, răniți în accidente rutiere

Două accidente de circulație s-au petrecut, luni, pe raza județului Gorj. Unul dintre ele a avut loc pe raza comunei Scoarța. Poliția Orașului Târgu Cărbuneşti a fost sesizată prin apelul 112, de un participant la trafic, cu privire la faptul că în localitate a avut loc un accident de circulaţie, soldat cu mai multe victime.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă care a constatat faptul că, din cauza vitezei, un bărbat de 68 de ani, din comuna Negreşti, județul Argeş, a pierdut controlul direcției într-o curbă și a intrat în coliziune cu un cap de pod.

În urma impactului, conducătorul auto și 4 femei cu vârste cuprinse între 57 și 65 de ani, din județul Argeş, au suferit leziuni, fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale. O persoană a rămas încarcerată pe bancheta din spate, fiind nevoie de intervenţia echipajului SMURD pentru eliberarea acesteia. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Policlinica Buna Vestire Craiova

S-a răsturnat în afara părții carosabile

Tot luni, Poliția Oraşului Rovinari a fost sesizată prin apelul 112, de o femeie din localitate, cu privire la faptul că, pe raza orașului Rovinari, a avut loc un accident rutier soldat cu victime.

Oamenii legii au constatat, în urma sesizării, că un bărbat de 35 de ani, din comuna Bâlteni, în timp ce conducea un autoturism pe DE 79, localitatea Vârţ, a efectuat manevra de depășire neregulamentară a unui microbuz pentru transport persoane. Microbuzul era condus regulamentar de un bărbat, de 37 de ani, și a fost acroșat în partea din spate de către șoferul din Bâlteni. Acesta din urmă a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma impactului, un minor de 5 luni, care se afla pe bancheta din spate a autoturismului într-un dispozitiv regulamentar pentru copil, a suferit leziuni, fiind transportat la spital pentru investigații medicale. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În ambele cauze s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Politica