miercuri, mai 1, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

ALDE DOLJ: ALDE, din nou a treia forță politică a țării

Deputat ION CUPĂ, președinte ALDE Dolj: ”Creșterea ALDE în sondaje se datorează seriozității demersurilor noastre publice și modului profesionist de a face politică în interes național”

Rezultatele sondajului realizat de IMAS, prin care ALDE  a devenit, din nou, a treia forță politică a țării, nu face decât să crească încrederea militanților și simpatizanților noștri în proiectul partidului nostru.

Acest sondaj arată că ALDE este un proiect politic necesar pe scena politică românească, ce se va dezvolta în timp, pentru că este construit pe principii, valori și convingeri democratice și liberale autentice.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Noi credem că acest rezultat se datorează modului consecvent în care ALDE și-a apărat punctele de vedere pe scena politică, proiectelor de politici publice promovate în spațiul public, seriozității liderilor săi autentici și eforturilor de organizare realizate la nivelul întregii țări.

La acest moment, noi apreciem că și ALDE Dolj a câștigat câteva procente importante în aprecierea publicului, ceea ce ne situează undeva la un scor cu două cifre” – consideră deputatul Ion Cupă, președintele organizației doljene a ALDE și vicepreședinte național al partidului.

ALDE își menține obiectivul de a deveni, până în anul 2020, prima forță liberală la nivel național dar și la nivelul

Politica