vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Acțiune de amploare a polițiștilor în piețele agroalimentare din Craiova

Peste 100 de polițiști doljeni din cadrul structurilor de investigare a criminalității economice, ordine publică și rutieră continuă și în acest sfârșit de săpămână acțiunile de amploare în municipiul Craiova.

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, în colaborare cu polițiști din cadrul Servicului Ordine Publică au organizat astăzi, 12.05.2017,  o acțiune de amploare în piețele agroalimentare din municipiul Craiova.

Acțiune  a avut drept scop combaterea comerțului ilicit, a evaziunii fiscale și a altor infracțiuni de natură economică.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cele  21 de echipe mixte, alcătuite din polițisti de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice  și Serviciul de Ordine  Publică, au acționat  simultan în Piața Centrală a municipiului,  precum și în Piața Agroalimentară din cartierul Craiovița Nouă .

În cadrul activitătilor desfășurate au fost efectuate controale la 48 societăți comerciale și 29 persoane fizice pentru verificarea modului în care administratorii respectă legalitatea actelor de comerț.

În urma controalelor desfășurate astăzi au fost constatate 62 fapte de natură contravențională, pentru sancționarea cărora au fost aplicate amenzi în valoare de 180,000 lei, totodată fiind dispusă confiscarea a 770 kg de legume si fructe.

De asemenea, efectivele de poliție rutieră au fost prezente în zonele piețelor pentru a asigura fluidizarea traficului rutier, dar și pentru a verifica transportatorii de mărfuri, fiind astfel instituite mai multe filtre rutiere din care au făcut parte și polițiști de ordine publică.

Politica