duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Continuă asfaltările și pietruirile în Craiova. Bariera Vâlcii, pe listă

Primăria Craiova continuă asfaltarea în municipiu. Autoritățile intervin, în baza acordului-cadru cu societatea Delta ACM, în mai multe zone din oraș.

Pe partea de reparații străzi, suntem pe strada Bibescu, în apropiere de cartierului 1 Mai, dar și în cartier, pe strada Victor Gomoiu. În Brazdă ne aflăm pe str. Sergent Constantin Popescu și ne pregătim de asfaltare pe strada Breazu, în cartierul Rovine. La noapte (miercuri spre joi – n.r.), dacă vremea ne va permite, vom începe așternerea covorului asfaltic la giratoriul de la Casa Armatei, pregătindu-ne de asfaltare, totodată, în Brazdă, în zona Voiniceii. Totodată, am predat amplasamentul către Delta în zona Consul, spre Unitatea Militară, unde urmează să se intervină. În săptămânile următoare vom intra în Bariera Vâlcii, pe străzile Rozelor și Viilor, iar în ceea ce privește pietruirea, vom interveni în cartierul Veterani, dar și pe strada Deceneu”, a explicat administratorul public al Craiovei, Sorin Manda.

În momentul de față, Delta ACM lucrează în Craiova pe un contract subsecvent în cadrul acordului-cadru de reparații străzi. Contractul a fost semnat în data de 13 martie și are o valoare de 5.178.597,9 de lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica