duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Politicianul cu noroc chior ajunge și mai sus

Ionuț Sibinescu, politicianul cu noroc chior care a devenit senator de Mehedinți cu circa 6000 de voturi și „l-a învins” la redistribuire pe Marius Bălu care avea 18.000 de voturi, urcă și mai sus. În aceste zile senatorul ALDE de Mehedinți Ionuț Sibinescu a fost ales lider al grupului parlamentar ALDE din Senat.

În cadrul ședinței din 10 aprilie 2017 a fost anunțat numele noului lider al grupului parlamentar al Alianței Liberalilor și Democraților din Senatul României, în persoana domnului senator Ionuț Sibinescu.

Ionuț Sibinescu este senator ales din partea circumscripției electorale nr. 27 Mehedinți, membru al Comisiei juridice, de numiri, disciplină imunități și validări și președinte al Comisiei pentru constituţionalitate, libertăţi civile şi monitorizare a executării hotărârilor Curţii Europene a Drepturilor Omului. De asemenea, este membru al delegației române la Adunarea Parlamentară a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE).

Policlinica Buna Vestire Craiova

Poziția de lider al grupului ALDE din Senat a devenit vacantă prin desemnarea domnului senator Viorel Ilie în funcția de ministru pentru Relația cu Parlamentul. Politicianul mehedințean Ionuț Sibinescu nici măcar nu visa să ajungă unde a ajuns. Cel care i-a dat șansa de a ajunge unde a ajuns este președintele ALDE Mehedinți, Viorel Palașcă. Sibinescu pierduse cursa la alegerile locale pentru un post de consilier județean independent. Și când își lingea rănile și calcula pierderile financiare s-a ivit norocul. Palașcă l-a invitat în ALDE Mehedinți și l-a pus candidat la Senat pe locul 1. Ca o ironie a sorții , Sibinescu a ajuns mare iar binefăcătorul său care a candidat pe locul 1 la Camera Deputaților din partea ALDE a pierdut și a rămas șomer. În condițiile acestea se întrevede că ar putea pierde și președinția ALDEMehedinți . Cel care ar putea să o obțină ar fi bineânțeles cel mai norocos politician din Mehedinți, Ionuț Sibinescu.

Politica