vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

2,9 milioane euro pentru reabilitarea şi modernizarea „Arenelor Traian”

Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea a aprobat studiul de fezabilitate şi indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de investiţie „Reabilitare şi modernizare Complex Sportiv şi de Agrement Arenele Traian”, la valoarea totală de 12,97 milioane de lei inclusiv TVA, respectiv 2,9 milioane de euro.

Prin Hotărârea Guvernului nr. 717/13 iulie 2011, imobilul „Arenele Traian” a fost transmis în domeniul public al municipiului Rm. Vâlcea şi în administrarea Consiliului Local al municipiului Rm. Vâlcea. În conformitate cu prevederile articolului 3 al hotărârii amintite mai sus, Consiliul Local al municipiului Rm. Vâlcea este obligat să menţină destinaţia actuală a imobilului „Arenele Traian” şi să asigure gratuitatea desfăşurarii activităţilor specifice Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.

Pe terenul cuprins între Casa de Cultură a Sindicatelor şi Sala Sporturilor, pe amplasamentul actual al „Arenelor Traian”, se propun o serie de lucrări de intervenţie, cu scopul de a revitaliza, igieniza, dezvolta şi de a reda spaţiului public o zonă centrală extrem de importantă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sursa: ziaruldevalcea.ro

Politica