sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Grav accident pe DN 7

Doi muncitori din județul Argeș au ajuns la spital în stare gravă, iar alți doi au fost răniți ușor, joi seara, după ce autoturismul în care se aflau a lovit frontal un TIR, pe Drumul Național 7, în județul Vâlcea, pasagerii de pe bancheta din spate fiind scoși de echipajul de descarcerare.
Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Gabriel Popescu, a declarat că accidentul s-a petrecut la intrarea pe centura ocolitoare a municipiului Râmnicu Vâlcea, în nordul localității.
Cei patru răniți au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea, pentru scoaterea pasagerilor din spate fiind nevoie de echipajul de descarcerare.

„Accidentul rutier s-a petrecut pe DN7, la intrarea pe centura ocolitoare, 2 autovehicule fiind implicate. Un autoturism, care circula pe ruta Râmnicu Vâlcea-Pitești, a intrat frontal într-un TIR. În urma impactului, au rezultat 4 victime, 2 rănite ușor și 2 grav, toate din autoturism, cu vârste cuprinse între 22 și 29 de ani, toate din municipiul Pitești”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Gabriel Popescu.

Surse apropiate anchetei  afirm[ că ocupanții autoturismului sunt muncitori originari din județul Argeș, care lucrau în județul Vâlcea. Mașina acestora a pătruns pe contrasens în derapaj, neadaptând viteza la condițiile de drum, carosabilul fiind umed.
 Polițiștii au deschis cercetări pentru vătămare corporală din culpă, ei urmând să stabilească dacă șoferul autoturismului a consumat băuturi alcoolice. El nu a putut fi testat cu alcooltest.

Politica