vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Elevii lui Brihac câștigă derby-ul oltean din Elită

Etapa cu numărul 19 din Liga Elitelor sub 19 ani a consemnat prima victorie pentru CSS Drobeta, după o pauză de cinci luni. Formaţia pregătită de Marian Brihac a învins, pe teren propriu, Pandurii Târgu Jiu, cu scorul de 3-2.

Ultimul succes data de pe 13 noiembrie, când CSS-ul își trecea în cont toate punctele din deplasarea avută la Gaz Metan Mediaș. Au mai urmat apoi patru înfrângeri și doar un egal, dar în derby-ul oltean din weekendul trecut, elevii profesorului Marian Brihac au rupt șirul ineficienței. Disputa a fost foarte strânsă. CSS Drobeta a condus, după primul sfert de oră cu 2-0, gorjenii au redus din diferență până la pauză, apoi au egalat, dar ultima reușită avea să fie a severinenilor. Blendea (2 g) și Lolea au fost marcatorii care au contribuit la a patra victorie stagională.

Trebuia să vină și victoria pentru a mai aduce încrederea în rândul copiilor. În precedentele cinci meciuri atitudinea a fost deficitară și ne-a costat. În schimb, cu Pandurii am făcut un joc foarte bun tocmai pentru faptul că băieții au dat dovadă de un colectiv unit, nu s-au mai certat între ei, și a venit victoria în fața unei formații valoroase. Dacă abordau până acum toate jocurile la fel, acumulam puncte mai multe. Trebuie subliniat faptul că, față de celelalte echipe, avem copii cu un an sau doi mai mici, dar cresc bine și se vede acest aspect de la o etapă la alta. În plus, portarul Adelin Iliescu a plecat în Belgia și nu ne mai bazăm pe un sportiv cu calități. E păcat dacă nu își va mai continua activitatea sportivă, a declarat antrenorul Marian Brihac. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

CSS Drobeta a evoluat în formula: Zimța – Mitroi, Băltățeanu, Bohoru, Florea, Saizu, Albei, Paulescu, Iacobescu, Lolea, Blendea. Au mai intrat: Gîdea, Țurai, Bordea, Rupa I, Rupa C.

În etapa a XX-a din Liga Elitelor sub 19 ani, CSS Drobeta va juca sâmbătă, de la ora 12, cu LPS Bihor.

Politica