sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Eșec dureros la început de play-off

Voleibaliștii craioveni nu au început tocmai bine turneul pentru câștigarea campionatului național. SCM U Craiova a fost învinsă, sâmbătă, în primul meci din play-off-ul Diviziei A1 masculine de volei cu scorul de 3-2. Echipa olteană a întâlnit pe teren propriu una dintre contracandidatele la titlu, Arcada Galați, care avea o dorință de revanșă după ce craiovenii se impuseseră în sezonul regulat cu 3-0 cu puțin timp în urmă. Și în această întâlnire SCM a fost foarte aproape de o victorie, dar deși a condus cu 2-0 (25-20, 26-24) și mai avea nevoie de un singur set pentru a înregistrat un nou succes în fața gălățenilor, jucătării lui Pascu au arătat o relaxare nepermisă care a eliberat calea oaspeților pentru o revenire spectaculoasă. Galațiul a restabilit egalitatea după ce a câștigat următoarele două seturi cu 25-23 și 26-24 ducând astfel meciul în parțialul decisiv, care a fost adjudecat tot de formația oaspete, cu 15-13. SCM U Craiova a obținut astfel un singur punct din prima confruntare în bătălia pentru campionat și a coborât la trei lungimi de ocupantele primelor două locuri, Zalău și Steaua, ambele impunându-se în prima etapă a play-off-ului. Craiovenii și-au păstrat totuși locul trei pe podium, dar au permis Arcadei Galați să se apropie amenințător la două puncte. În următoarea rundă, echipa pregătită de Dan Pascu se va deplasa pe terenul Tricolorului Ploiești, miercuri.

Pascu: “Ne-am văzut învingători prea devreme

Eșecul a fost unul amar pentru antrenorul formației din Bănie, care a acuzat o stare de relaxare din partea elevilor săi în momentul deținerii avantajului. „A fost o înfrângere dureroasă pentru noi. Din păcate ne-am văzut învingători prea repede, iar la 2-0 am slăbit ritmul jocului. Sper ca în partidele viitoare să jucăm cu mai multă seriozitate şi cu mai multă dorinţă de victorie şi continuăm lupta pentru primul loc”, a declarat Dan Pascu. Căpitanul echipei craiovene speră într-o revenire rapidă a formației după această înfrângere. „Am pierdut un meci pe care am fost aproape să îl câştigăm, dar nu este un capăt de ţară. Mai sunt nouă meciuri şi sper să reuşim să recuperăm punctele pierdute astăzi. Trebuie să ne revenim, mi-aş dori să ne privim toţi jucătorii în ochi şi să ne spunem problemele. Este clar că au fost mici dereglări în jocul nostru”, a spus Laurențiu Lică.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Voleibalistele au pierdut la Piatra Neamț

Echipa feminină de volei a clubului craiovean și-a mai trecut în cont o înfrângere în cadrul primei etape din play-out-ul Diviziei A1. Craiovencele au pierdut meciul cu Unic LPS Piatra Neamț, disputat, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 3-0 (25-18, 25-19, 25-17).

Politica