luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Femeie din Voicești, decedată în urma unui incendiu

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „General Magheru” al județului Vâlcea au fost solicitați, luni spre marți noaptea, la ora 0:46, pentru stingerea unui incendiu produs la o casă de locuit din localitatea Voicești. Până la stingerea incendiului, au ars diverse obiecte de mobilier și materiale textile aflate în dormitor. Din neferecire, proprietara, în vărstă de 63 de ani, a fost găsită decedată. Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, se pare a fi utilizarea focului fără respectarea regulilor de apărare împotriva incendiilor.

Intervenții în 14 situații de urgență, în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, membrii echipajelor SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi pentru 14 situaţii de urgenţă.
Echipajele au intervenit în localităţile: Băile Govora, Berbeşti, Brezoi, Câineni, Frânceşti, Galicea, Glăvile, Grădiştea, Lădeşti, Mădulari, Mihăeşti, Racoviţa şi Sineşti pentru o hipertensiune arterială, dureri la nivelul capului, abdominale, de membre, lombare şi stări generale de rău. După acordarea primului ajutor calificat, toţi pacienţii au fost transportaţi la cele mai apropiate unităţi spitaliceşti pentru îngrijiri suplimentare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica