sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt: Cinci minori bănuiţi de furturi din locuinţe şi tâlhărie, identificaţi de poliţişti

Polițişti din cadrul Poliției Slatina au identificat cinci minori, cu vârste cuprinse între 13 şi 15 ani, din municipiu, bănuiți de comiterea mai multor furturi din locuință.

În urma unor percheziţii desfăşurate la domiciliile unor minori din Slatina, poliţiştii au găsit mai multe produse electronice, bijuterii, articole de îmbrăcăminte şi bani, bunuri pe care sunt bănuiţi le-au furat din mai multe locuinţe de pe raza municipiului, în perioada 28 ianuarie – 1 martie.

Mai mult, după ce în momentul comiterii unuia dintre furturi, trei dintre minori, au fost surprinşi de proprietar, pentru a-şi asigura scăparea, l-au lovit pe acesta cu pietre, ei fiind cercetați sub aspectul săvârşirii infracțiunii de tâlhărie calificată, iar ceilalți doi pentru furt calificat. „Aceştia sunt bănuiți că, în perioada 28 ianuarie – 1 martie2017, pe timp de noapte, prin forțarea uşilor de acces, ar fi pătruns în domiciliile a trei persoane, din municipiul Slatina, de unde au sustras produse electronice, bijuterii, articole de îmbrăcăminte şi bani. În urma unor percheziții efectuate la domiciliile minorilor, din totalul prejudiciului de 7.500 lei, a fost recuperat 50%”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale.

Politica