vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Sport Kids Drobeta participă la mondialul piticilor!

O formație severineană are șansa să se dueleze cu Barcelona, Juventus, Chelsea, Lyon sau Inter Milano! Este vorba de un turneu amical destinat copiilor născuți în anul 2006, care an de an se întâlnesc în Franța.

Școala de fotbal Sport Kids Drobeta este unicul club care va reprezenta România, în perioada 14-16 aprilie, la turneul internațional francez „Mini mondial 2017”. Experiența din Hexagon va fi de neuitat pentru severineni, mai ales că vor merge pentru prima dată în afara țării. Pe tabloul de start vor fi 144 de echipe, împărțite în 24 de grupe. Oltenii au fost repartizați în grupa D, alături de AS Monaco, US Chambray, FC Logne Boulogne, Nantes St-Medrad Doulon și Nantes Don Bosco. Patronul clubului, Cornel Mihart, mărturiseşte că numai prin astfel de jocuri băieții pot să simtă cu adevărat aerul puternic al marilor competiţii.

„Este o mare șansă și ne bucurăm că am fost invitați de organizatori. Scopul nostru este să participăm la turnee cât mai puternice pentru că numai acolo se pot învăţa lucruri constructive. Am mai fost la turnee, dar acesta este cel mai important pentru clubul nostru. Vor fi prezente centrele celor mai puternice din Europa, precum Barcelona, Manchester City, Chelsea, Inter Milano, Juventus Torino, A.S. Monaco, AS Roma, Sevilla sau Olympique Lyon. Sperăm să avem o comportare onorabilă și băieții să își demonstreze calitățile. Va fi un reper important în cariera lor”, a declarat managerul Cornel Mihart.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Lotul va fi format din: Robert Cicic, Mario Balica, Matei Goga – Alexandru Rotescu, Robert Balaci, Aurel Vlaicu, Mario Negoițe, Răzvan Erceanu, Mario Purdescu, Ștefan Băloi, Denis Tărăbîc, Mario Păducel, Fabian Bețiu, Robert Vîlcu, Octavian Cureteu, Ianis Doandeș.

Puștii severineni vor merge la turneul internațional, care se va desfășura în orașul Nantes, alături de antrenorii Cristian Țigănele, Angelo Marghescu și Adrian Nedelcea. După turul de campionat județean, Sport Kids Drobeta este pe primul loc.

Nicu LUNGU

 

Politica