sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Juniorii lui Mogoşanu, perdanţi în faţa bulgarilor de la Ludogorets

Echipa de Elite U17 a Craiovei s-a testat, ieri, într-un amical puternic contra celei mai bune echipe din Bulgaria la aceeaşi categorie de vârstă, Ludogorets Razgrad. Formaţia craioveană a fost gazda întâlnirii amicale ce a avut loc, ieri, pe terenul sintetic de la complexul sportiv Aeroport. Juniorii lui Ludogorets au arătat de ce sunt campioni naţionali în ţara lor depăşind echipa din Bănie cu scorul de 3-1, după ce craiovenii au trecut în avantaj din primul minut al partidei. Jucătorii celor două echipe nici n-au avut timp să se aşeze bine în teren, că Nichifor (1) a reluat în poartă din şase metri o centrare de pe partea stângă şi a deschis scorul. Handicapul a fost uşor anulat de bulgari, care au egalat în primul sfert de oră al reprizei, prin Iankov (14), care a înscris cu un şut plasat. Acelaşi Iankov (36) a trecut echipa bulgară la conducere până la pauză. În actul secund, Mitkov (52) de la Ludogorets a transformat o lovitură de la 11 metri pentru a stabili scorul final, 3-1 pentru formaţia de la sud de Dunăre. Întâlnirea a fost, însă, una benefică pentru formaţia lui Mogoşanu, care în campionatul intern se poate bate cu şanse reale la un loc pe podium, în acest sezon, şi astfel şi-a măsurat forţele cu o echipă pe măsură, pregătindu-se pentru partidele ce urmează se le dispute în cursa pentru o medalie naţională. CSU Craiova U17 va reveni în Liga Elitelor pe 19 martie, cu o partidă pe teren propriu contra Chindiei Târgovişte.

CSU Craiova U17 – Ludogorets U17 1-3 (1-2)

CSU U17 : Bobonete – Pistriţu, Constantinescu,  Dima, Vadasis – Dobre, Șerban, Mihăilă – Costea, Boştină, Nichifor. Au mai intrat: Costoaie – Stăiculescu, Pătra, Vlădulescu, Albăstroiu, Cercel, Sbona, Tîrş şi Spîrleanu. 

Antrenor: Daniel Mogoşanu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ludogorets U 17 :  Danyanov – Slovachev, G.Valchev, T.Dimitrov, Tonov, S. Valchev, E.Dimitrov, Stoyanov, Hyuscinov, Iankov, Mitkov. Au mai intrat: Isascov – Budinov, Petrov, Apostolov, Ismailov, Kanchev. 

Antrenor: Radoslav Komitov.

Politica