vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Elevii lui Stoican, fără replică în fața liderului

Optimismul debordant, înaintea partidei de la Ovidiu, al antrenorului Flavius Stoican, nu s-a regăsit și în jocul elevilor săi, care au fost învinși cu 3-0 de liderul Viitorul Constanța.

CS Pandurii Târgu Jiu n-a reușit să furnizeze surpriza la Ovidiu, așa cum preconiza antrenorul Flavius Stoican. Dezamăgitoare a fost prestația echipei sale, care, cu excepția șuturilor lui Olivian Surugiu, din minutele 24 și 54, n-a pus în pericol poarta adversă. În schimb, gazdele au avut multe ocazii și doar intervențiile veteranului Răzvan Stanca au limitat proporțiile scorului. După o jumătate de oră de la startul partidei, Viitorul a marcat, prin Gabriel Iancu, care a reluat în plasă, balonul ricoșat din bara laterală, la șutul lui Vlad Morar. Peste alte șapte minute, fundașul Ciprian Negoiță a comis henț în propria suprafață de pedeapsă, iar Aurelian Chițu a ridicat scorul la 2-0. Tabela a fost închisă de Florin Coman, care a trecut ușor prin apărarea oaspeților și a șutat pe lângă portarul advers. S-a încheiat 3-0 și Pandurii a mai coborât un loc în clasament. „Am întâlnit viitoarea campioană. Am crezut că îi putem face față, dar n-a fost așa. Le-am zis jucătorilor că vom reuşi un rezultat bun, doar dacă vom câştiga duelurile unu la unu, dar am pierdut la acest capitol şi adversarii şi-au creat uşor spaţii. Am încercat să ne apropiem de ei ca nivel, dar am fost departe. Mai avem mult de muncă. Trebuie să muncim în continuare şi să arătăm că această partidă a fost doar un accident”, a declarat Flavius Stoican. Etapa viitoare, echipa sa va întâlni contracandidata Concordia Chiajna, meciul fiind programat, duminică, de la ora 17:30, pe Municipalul severinean. „Următorul nostru joc, cu Chiajna, e ca o finală. Suntem atenţi şi la meciurile celor de la Târgu Mureș şi Timișoara, fiindcă depindem și de rezultatele lor. La momentul acesta, suntem o echipă mică”, a conchis Stoican.
FC Viitorul Constanța – CS Pandurii Târgu Jiu 3-0 (2-0)

Au marcat: Iancu (’30), Chițu (’37-pen.) și Coman (’81).
FC Viitorul: Râmniceanu – Benzar, Hodorogea, Boli, Ganea – Roșu (’57, Vînă), Nedelcu, Purece – Iancu (’71, Coman), Morar (’57, Casap), Chițu. Antrenor: Gheorghe Hagi.
CS Pandurii: Stanca – Negoiță (’46, Samson), Ene, Ilie, Bușu – Zaina, Stana – Hlistei, Surugiu, Pîrcălabu (’70, Dodoi) – Negruț (’57, Dănăricu). Antrenor: Flavius Stoican.
Au arbitrat: Adrian Comănescu (Rm.Vâlcea) – Marius Nicoară (Băile-Herculane), Bogdan Gheorghe (Buicurești)
Stadion: Central (Ovidiu), spectatori 300

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica