sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Tânăr cu ogar, prins la braconaj de iepuri

Poliţiştii mehedinţeni au depistat în flagrant un tânăr care efectua vânătoare ilegală folosind un câine din rasa ogar. La data de 3.02.2017, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, împreună cu poliţiştii Postului de Poliție Corlățel, au prins în flagrant, pe fondul de vânătoare 35 Iablanița, un tânăr în vârstă de 21 ani, din comuna Pădina, județul Mehedinți, ce practica vânătoarea, folosind pentru capturarea vânatului un câine din rasa ogar, interzis la vânătoare. Ogarii sunt cei mai buni și iuți câini pentru prinderea iepurilor. Pe numele persoanei în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”braconaj prin practicarea vânătorii cu câini din rasa ogar”, câinele fiind ridicat în vederea indisponibilizării.

Femeie, hoață de fuste țigănești și alte bunuri din locuință

La data de 2.02.2017, ora 1618, Poliția Orașului Strehaia a fost sesizată de către un bărbat în vârstă de 65 ani, din orașul Strehaia, cu privire la faptul că ușa de acces în locuința vecinului său, este deschisă. La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției Orașului Strehaia, care a stabilit faptul că în perioada 1.12.2016-2.02.2017, persoane necunoscute au pătruns în casa persoanei vătămate, care era nelocuită, de unde au sustras un televizor tip plasmă și mai multe articole de vestimentație specifice portului țigănesc.
Având în vedere cele constatate, la data de 3.02.2017, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Strehaia a fost identificat o persoană de sex feminin, în vârstă de 26 ani, din orașul Piatra-Olt, județul Olt, bănuită de comiterea furtului. Pe numele acesteia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările continuând pentru stabilirea întregii activități infracționale și recuperarea prejudiciului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bandă de hoți pusă cu botul pe labe

Trei bărbaţi, cu vârste între 19 și 40 ani, sunt cercetați de poliţişti, după ce ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o locuinţă. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat. Poliţiştii Postului de Poliție Şimian, efectuează cercetări faţă de trei bărbaţi, cu vârste între 19 și 40 ani, din comuna Șimian, sat Dudașu, județul Mehedinți, bănuiți de furt din locuinţă. În fapt, cei în cauză, în noaptea de 6/7.11.2016, prin efracție, ar fi pătruns în garajul locuinţei unei persoane de sex masculin, în vârstă de 85 ani, din satul Dudașu, de unde au sustras un cazan de cupru pentru fabricat țuică și o motocoasă, creându-i un prejudiciu de 2.000 de lei. În  cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuiților.

A pus în pericol circulația pe drumurile publice

La data de 5.02.2017, ora 10:50, poliţiştii Postului de Poliție Gogoșu, au oprit pentru control, pe drumul principal ce face legătura între Baraj Gogoșu și Vama PF II, un moped, condus de un bărbat, în vârstă de 58 ani, din comuna Braniștea, județul Mehedinți. În urma verificărilor, poliţiştii au constatat faptul că mopedul nu era înmatriculat în circulaţie, iar persoana în cauză nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, pe numele acesteia fiind întocmit dosar penal.

Politica