joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Shopping penal

Zi plină, marți, pentru polițiștii doljeni, în ceea ce privește investigarea sustragerii de produse din magazine.

În jurul orei 15:30, polițiștii craioveni au fost anunțati de agenți de pază ai unui supermarket situat pe Calea București cu privire la faptul că a fost surprins un tânăr care a sustras mai multe produse din incinta magazinului. La fața locului a fost dirijată o echipă de siguranță publică din cadrul Secției 3 Poliție, astfel fiind identificat Cornel R., de 18 ani, din comuna Daneți, care a sustras din incinta magazinului produse alimentare și cosmetice de peste 200 lei.

Totodată, în aceeași zi, în jurul orei 16:45, un alt agent de pază al unui magazin din mall a anunțat polițiștii cu privire la faptul că un tânăr a sustras bunuri din incinta magazinului. Polițiștii și jandarmii ajunși la locația indicată au identificat persoana în cauză stabilind că se numește Nicolae P., de 24 de ani, domiciliat în comuna Șimnicu de Sus, care a sustras un articol de încălțăminte din magazin, în valoare de 150 lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nu în ultimul rând, la ora 17.45, polițiștii au fost sesizați de către agenții de pază ai unui hipermarket cu privire la faptul că au prins în flagrant o tânără care a sustras mai multe produse. Echipa de siguranță publică dirijată la sesizarea angeților de pază a identificat-o pe Luiza D., de 19 de ani, din Craiova, aceasta reușind să sustragă bunuri de peste 180 lei din magazin.

În toate cele trei cazuri, bunurile au fost recuperate și restituite, iar pe numele suspecților au fost întocmite dosare de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de furt.

Politica